Erfarna konsulter för kvalitetsstyrning

Anlita QAT Consulting AB för dig och ditt företags bästa. Låt erfarna experter hjälpa dig med kvalitetsstyrning och kvalitetskontroll.

Med lång erfarenhet inom branschen och en bred kunskap kan vi serva de flesta företag inom life science området. Om du vill ha professionell rådgivning inom kvalitetsstyrning och kvalitetskontroll är det till oss du ska vända dig. Vi lägger ner ett stort engagemang i vårt arbete. Att få ut den fulla potentialen i företag är vad vi brinner för. Kontakta oss gärna för referenser till tidigare arbeten. QAT Consulting AB kan erbjuda ett team av erfarna konsulter med olika specialistkompetens för att kunna skräddarsy lösningar för ditt företag.

Partners

QAT Consulting AB har ett nära och väl utvecklat samarbete med andra konsultföretag inom life science-området där Semcon Caran AB och NDA Regulatory Service AB är de viktigaste partnerna. Tillsammans kan vi erbjuda ett hundratal mycket erfarna konsulter för att skräddarsy lösningar för just ditt företag.

Mångsidighet för alla företag!

Våra kunder

Hos QAT Consulting AB är det självklart att kunden alltid står i centrum. Det är ert företag som vi ska hjälpa, och därför är det oerhört viktigt med en god ömsesidig kommunikation. Min långa erfarenhet och expertis gör att ni alltid kan känna att ert företag är i trygga händer.

Lyssna och vägleda!

Min filosofi

Jag brinner för att ge företag möjligheten att uppnå sin fulla potential i sitt kvalitetsarbete. Med expertis och lyhördhet erbjuder jag och mina partners rådgivning för ditt företags framtid. Vi är framsynta och ser till hur regelverk förändras och utvecklas. Genom att aktivt delta i och lära känna er verksamhet, era processer och kvalitetssystem kan vi hitta kostnadseffektiva lösningar som svarar mot aktuella myndighetskrav.

Uppnå din fulla potential!