Välkommen till en erfaren och skicklig kvalitetskonsult

QAT Consulting AB har många års erfarenhet som konsult inom läkemedelsindustri och medicinteknisk industri. Den erfarenheten och expertisen tar jag med mig i varje nytt jobb.

QAT Consulting är en kvalificerad konsult med gedigen kunskap och lång erfarenhet från tillämpning och efterlevnad av GxP. Min ambition är att hjälpa kunder att uppnå regelefterlevnad genom att aktivt delta i och lära känna deras verksamhet, processer och kvalitetssystem. Jag och mina samarbetspartners har gedigen utbildning och en mångsidighet som hjälper oss att anpassa tjänsterna efter dig som kund. Vi har en stor förståelse för företagskulturen och ser alltid till att tala ditt företags språk, både bokstavligt och bildligt talat. Med våra partners är vi unikt positionerade för att ge dig skräddarsydda lösningar som möter den europeiska lagstiftningen gällande läkemedel och medicintekniska produkter. Vår ambition är att efter fullgjort uppdrag lämna er organisation informerad och stärkt i era tekniska och regulatoriska processer.

Erfarenhet

  Våra konsulter har i snitt mer än 20 års erfarenhet av kvalitetsarbete i branschen och är erfarna specialister inom sitt branschområde. Vi har under tiden i branschen samlat på oss värdefull kunskap om hur man bäst utvecklar, anpassar och implementerar kvalitetssystem inom ett företag. Jag och mina partners har alla en förmåga att ta till sig och förstå kulturen och företagsklimatet. Vi talar kundens språk, både bokstavligt och bildligt, och vårt mål är att genom vår expertis möjliggöra för ditt företag att uppnå sin fulla potential.

Mångsidighet

  QAT och dess partners har alla sin specialområden. Det gör att vi kan garantera en mångsidighet som innebär att vi alltid kan hitta rätt konsult för just din frågeställning. Flexibilitet och lyhördhet leder till att vi kan hjälpa ditt företag med riskminimering, effektiva kvalitetsprocesser och i förlängningen större effektivitet med bibehållen regulatorisk efterlevnad. 

 Referenser

  Under åren som jag har arbetat som konsult har jag byggt upp en portfölj av nöjda kunder, något jag är glad och stolt över. För er som är företagare och funderar på att effektivisera och utveckla kvalitetsarbetet kan jag visa upp många referenser från tidigare kunder. På så sätt vet ni att jag alltid genomför ett högkvalitativt arbete, något som ert företag kommer att dra nytta av.